Kurs italijanskog jezika

0
32

Kurs italijanskog jezika u Centru za učenje stranih jezika “New Academy” se odvija prema metodama najeminentnijih italijanskih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva. Kursevi italijanskog jezika se izvode prema standardima Savjeta Evrope, za sve nivoe učenja, od A1 do C2. Na pitanje: „Zašto želite da naučite italijanski jezik?“ većina polaznika odgovara: „Jednostavno zato što mi se dopada“, jer je italijanksi jezik vjerovatno najmelodičniji jezik na svijetu.

Kurs italijanskog jezika je fokusiran na razvijanje vještina usmenog sporazumijevanja i izražavanja na italijanskom jeziku, ali podstičući istovremeno i razvoj preostalih jezičkih vještina: slušanje, čitanje i  pismeno izražavanje.

Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, a osnovni cilj je da se italijanski jezik što prije progovori. U svom radu Centar “New Academy” primjenjuje najsavremeniji konverzacijski metod, koji polaznike od prvog trenutka navodi da govore na italijanskom jeziku i maksimalno aktiviraju, prethodno i tek stečeno znanje. Kroz stalnu komunikaciju na časovima, polaznici u “New Academy” Centru su već i nakon završenih početnih nivoa u mogućnosti da bez većih poteškoća vode jednostavniju konverzaciju na italijanskom jeziku.

LAK I RAZUMLJIV METOD

Mnogo vježbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspješnom i brzom napretku u učenju italijanskog jezika, jer se gradivo se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv.

ULAZNO TESTIRANJE

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posjedujete određeno znanje iz italijanskog jezika, Centar za učenje stranih jezika “New Academy” u svojoj ponudi ima kurseve koji su prilagođeni potrebama svih polaznika. Za polaznike sa određenim predznanjem jezika vrši se ulazno testiranje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje, koje je besplatno, podrazumijeva izradu pismenog testa, kao i usmenu provjeru znanja.

NOVI UPIS

Uskoro počinje novi upis na kurseve italijanskog jezika. Kurs traje 3,5 mjeseca i pohađa se 3 puta sedmično po 105 minuta u poslijepodnevnim i večernjim terminima. Tokom trajanja kursa vrši se redovna procjena znanja polaznika, a po završetku kursa polaznici pristupaju završnom ispitu.

Upis na kurseve italijanskog jezika u jesenjem semestru po akcijskim cijenama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here