Kurs engleskog jezika

0
37

Kurs engleskog jezika u Centru za učenje stranih jezika “New Academy” se odvija prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva. Kursevi engleskog jezika se izvode prema standardima Savjeta Evrope, za sve nivoe učenja, od A1 do C2. Poznavanje engleskog jezika ogromna je prednost pri konkurisanju za mnoge poslove, bez obzira na to da li je riječ o domaćim ili stranim kompanijama.

Kurs engleskog jezik je fokusiran na razvijanje vještina usmenog sporazumijevanja i izražavanja na engleskom jeziku, ali podstičući istovremeno i razvoj preostalih jezičkih vještina: slušanje, čitanje i  pismeno izražavanje.

Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, a osnovni cilj je da se engleski jezik što prije progovori. U svom radu Centar “New Academy” primjenjuje najsavremeniji konverzacijski metod, koji polaznike od prvog trenutka navodi da govore na engleskom jeziku i maksimalno aktiviraju, prethodno i tek stečeno znanje. Kroz stalnu komunikaciju na časovima, polaznici u “New Academy” Centru su već i nakon završenih početnih nivoa u mogućnosti da bez većih poteškoća vode jednostavniju konverzaciju na engleskom jeziku.

LAK I RAZUMLJIV METOD

Mnogo vježbe, kao i upotreba različitih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspješnom i brzom napretku u učenju italijanskog jezika, jer se gradivo se usvaja kroz posebno osmišljen metod koji je lak i razumljiv.

ULAZNO TESTIRANJE

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posjedujete određeno znanje iz italijanskog jezika, Centar za učenje stranih jezika “New Academy” u svojoj ponudi ima kurseve koji su prilagođeni potrebama svih polaznika. Za polaznike sa određenim predznanjem jezika vrši se ulazno testiranje kako bi se precizno utvrdilo njegovo predznanje i omogućilo pohađanje nastave na adekvatnom nivou. Ulazno testiranje, koje je besplatno, podrazumijeva izradu pismenog testa, kao i usmenu provjeru znanja.

NOVI UPIS

Uskoro počinje novi upis na kurseve italijanskog jezika. Kurs traje 3,5 mjeseca i pohađa se 3 puta sedmično po 105 minuta u poslijepodnevnim i večernjim terminima. Tokom trajanja kursa vrši se redovna procjena znanja polaznika, a po završetku kursa polaznici pristupaju završnom ispitu.

Upis na kurseve italijanskog jezika u jesenjem semestru po akcijskim cijenama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here